Töihin MEOMille

Tule rakentamaan markkinahäirikköjä kanssamme. 

Ideoitko ideoimisen ilosta vai ratkaisetko oleellisia  ongelmia?

Avoimet työpaikat

 

Minkäslaista väkeä MEOMilla on jo töissä?

Meillä työskentelee täysipäiväisesti yli 20 designin, ohjelmisto- sekä front end -kehityksen ja markkinoinnin asiantuntijaa.

Tutustu tiimiin

 

Kun haet töihin meille, ​​prosessi etenee näin

1. Aluksi keskustellaan. Me kerromme yrityksemme arvoista ja sinä kerrot omistasi. Haluamme, että koet toimintatapamme sinulle sopiviksi ja motivoiviksi, mutta myös meille on tärkeää löytää kulttuuriimme sopivia ammattilaisia.

2. Seuraavaksi tsekataan osaaminen. Kuinka lähelle työhakemukseen maalattua napakymppiä pätevyytesi osuu ja miten räätälöimme toimenkuvaasi MEOMilla.

3. Pääset tutustumaan tiimiin. MEOMilaiset, joiden kanssa tulet työskentelemään tulevaisuudessa, kysyvät sinulta asioita, ja sinä kysyt vuorostasi meiltä asioita.

4. Viimeisenä sovimme käytännön yksityiskohdista, työsopimukseen ja työn aloittamiseen liittyvistä seikoista. Ja sitten aletaan yhdessä hommiin.

Tiivistetysti, prosessi on molemminpuolista tutustumista ennen isoa päätöstä.

Monta hyvää syytä työskennellä MEOMilla

MEOM on venture studio, joka yhdistää tekniikan, suunnittelun ja markkinoinnin uudella tavalla. Me rakennamme ideoista skaalautuvia tuotteita. Geeneissämme on uteliaisuus, jatkuva kehittyminen ja laadun vaaliminen.

Meillä on kaksi omaa kansainvälistä tuotetta. Brella on palkintoja voittanut verkostoitumistyökalu isoihin yleisötapahtumiin. 27 Crags on yhteisöllinen karttapalvelu kalliokiipeilijöille, ja sillä on yli 50 000 aktiivista kuukausittaista käyttäjää ympäri maailman.

Noin parinkymmenen hengen tiimimme toimii ketterästi ilman ylimääräistä byrokratiaa. Arvostamme konstailemattoman rehellistä asennetta niin asiakastöissämme kuin yrityskulttuurissammekin. MEOMin kasvu on ollut nopeaa ja välillä se aiheuttaa haasteita uusien, paremmin toimivien toimintapojen löytämisessä. Emme kuitenkaan halua kasvaa arvojemme ja periaatteidemme kustannuksella, vaan pidämme kiinni siitä, että pystymme tekemään hyvällä fiiliksellä hyvää työtä hyville asiakkaille.

Kun kiinnostut hakemaan meiltä töitä, laita viestiä tai soita meidän toimarille, Janne Puustiselle

janne@meom.fi / 040 575 8298